Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Kαλώς ορίσατε στην Ολλανδία.....

Την Καίτη την γνώρισα στο μαγαζί όταν ήρθε να διαλέξει τα επιπλάκια για την μικρή μπεμπούλα που είχε στην κοιλίτσα της. Είχε έρθει μαζί με την Λίτσα με την οποία πάνω στη συζήτηση βγήκαμε και πατριώτισσες και μάλιστα οι μπαμπάδες μας, παιδικοί φίλοι στις Οινούσσες Χίου!

Η Καίτη λοιπόν ήταν σχετικά αγχωμένη γιατί στο β επιπέδου είχε διαγνωσθεί ότι η μικρούλα της είχε ραιβοϊπποποδία. Από ότι της είχαν πει το μωρό μετά την γέννα θα φορούσε γυψάκια για λίγο διάστημα και μετά όλα οκ.

Παραγγείλαμε λοιπόν το πιο καλό στρωματάκι που υπήρχε για την κουνίτσα της και παραδόθηκαν όλα στα τέλη του Ιούνη του 2010.

Πήρα αρκετές φορές τηλέφωνο την Καίτη να μάθω αν γέννησε και πώς είναι το μωρό, αλλά δεν κατάφερα να την βρω, μέχρι που εχθές με βρήκε εκείνη στο facebook.

Το πρόβλημα με το ένα (τελικά) ποδαράκι είχε διορθωθεί αλλά το παιδί αντιμετώπιζε πρόβλημα με βρεφικούς σπασπούς. Θεώρησα ότι είναι οι βρεφικοί πυρετικοί σπασμοί και της είπα να μην αγχώνεται.

- Δεν είναι αυτό Δέσποινα, μου είπε. Είναι κάτι πολύ πιο σοβαρό. Εχω φτιάξει ένα blog γιατί έχουμε γίνει πια ειδικοί στο θέμα. Αν θες βάλε το blog μου στο δικό σου blog για να ενημερωθούν και άλλοι γονείς και όπου μπορούμε να βοηθήσουμε.

Δεν θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, από το να σας ενημερώσω για το blog της Καίτης. Τον τίτλο του post μου, τον "έκλεψα" από μία δημοσίευση της ίδιας. Βρήκα εξαιρετικά συγκινητική, τρυφερή και αληθινή την περιγραφή της και πολύ θα ήθελα να την διαβάσετε όλοι.

http://vrefikoispasmoi.blogspot.com/2011/03/blog-post.html

Σήμερα η μπέμπα με την μαμά και τον μπαμπά της θα κάνουν εισαγωγή στο Αττικό νοσοκομείο και από την μεριά μου δεν θα μπορούσα να ευχηθώ τίποτα άλλο από το να πάνε όλα καλά και να γυρίσουν σπίτι τους με την πιο ευχάριστη διάγνωση!

2 σχόλια:

  1. Δεσποινούλα σε ευχαριστούμε πάρα πολύ!Εύχομαι να πάνε όλα καλά με τη μπέμπα μας και να πιούμε σύντομα καφέ και όλα να τα έχουμε ξεχάσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ Κ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ ΕΝΗΜΕΡΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ..ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΘΕΟ
    GROETJES VAN GRIEKENLAND..

    ΑπάντησηΔιαγραφή